Suntem o echipa tanara si dornica sa tratam pacientii la standardele dictate de Societatea Europeana de Endodontie.

Suntem pasionati de endodontie si de aceea ne-am limitat activitatea la acesta ramura a stomatologiei. Acest lucru ne permite sa investim in aparatura si ustensile de ultima ora si sa ne specializam continuu pentru a realiza tratamente cat mai bune.

 

Apreciem colaboratorii si pacientii de aceea ne dorim sa fie cat mai bine informati despre procedurile endodontice desfasurate in cabinet dar si care sunt avantajele, dezavantajele, riscurile etc.

 

Un lucru foarte important care trebuie mentionat este acela ca in medicina nu se dau garantii, asadar nu putem da nici o garantie. Cert este ca facem tot posibilul ca rezultatul sa fie unul optim.

 

Deoarece am avut oportunitatea de a ne specializa in afara tarii, dorim sa facem lucrurile dupa un anumit protocol. De aceea, un pas foarte important in realizarea tratamentului este diagnosticul endodontic. Pentru pacientii care vin prima data vom efectua o consultatie in urma careia se va pune diagnosticul endodontic, abia apoi va urma tratamentul propriu-zis.